Menetti jo toistamiseen lapsensa – Lily Allen aikoo kuitenkin avioitua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Lily Allen on ollut viime kuukausina onnensa kukkuloilla, kun hän on ollut perustamassa perhettä miehensä Sam Cooperin kanssa. Perheidylli murskautunut taannoin kuitenkin rajusti jo toisen kerran tapahtuneeseen keskenmenoon. Kaunotar joutui itsekin tapahtuneen jälkeen hengenvaaraan.

Vakavaan verenmyrkytykseen sairastunut laulajatähti kiidätettiin sairaalaan, jossa hänen todettiin saaneen hengenvaarallisen verenmyrkytyksen. Keskenmeno oli laulajalla jo toinen, ja ensimmäisellä kerralla Allenin ihmissuhde kariutui siihen. Tällä kertaa suhde kuitenkin näyttää jatkuvan ja vain syventyvän. Pari on nimittäin avioitumassa ensi vuonna.

Lähde kertoi Mail On Sunday -lehdelle, että 25-vuotias Lily ja 32-vuotias Sam olivat aikoneen mennä naimisiin pian lapsen syntymän jälkeen. Pienokaisen kuoleman johdosta suunnitelmat haudattiin, mutta vain toistaiseksi. Pari aikoo nimittäin edelleen astella alttarille, mutta ajankohta siirtyy ensi vuoden puolelle. Lehden mukaan he haluavat olla aviomies ja vaimo niin pian kuin mahdollista.