Olivia Munn ”käsityöhenkisissä” bikinikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin julkkiskaunotar nähtiin alastomana PETA-järjestön kampanjassa. Äskettäin hänen väitettiin olleen suhteessa poptähti Justin Timberlaken kanssa.

Us Weekly -lehti väitti Olivian harrastaneen seksiä poptähti-näyttelijä Justin Timberlaken kanssa, vaikka Justin seurustelee yhä Jessica Bielin kanssa. Justinin ja Olivian kerrotaan viettäneen syyskuussa kolme intohimon täyteistä päivää. Justinin väitetään kertoneen Olivialle, että hänen ja Jessican suhde oli jo ohi. Timberlaken tiedottaja on kiisti väitteet.

Tällä kertaa Olivia on jälleen poseerannut Men’s Health -lehden sivuilla käsityöhenkisissä kuvissa muiden muassa pora ja moottorisaha kädessä. Hän on tosin pukeutunut bikineihin, mutta onnistuuhan se poraaminen myös vähissä vaatteissa.

30-vuotias Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Elokuvapuolellä hänen CV:ssään ovat muiden muassa Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.