Poptähti joutui hätäleikkaukseen: ”Luulin kuolevani”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka poptähti Peter Andre kiidätettiin perjantaiaamuna sairaalaan sairauskohtauksen takia saatuaan rajuja vatsakipuja. Andrelle tehtiin tutkimuksia, mutta kipujen syy ei selvinnyt.

Nyt laulaja on kommentoinut tilannettaan Daily Star -lehdelle ja paljastanut joutuneensa sairaalassa hätäleikkaukseen, josta ei ollut aiemmin kerrottu julkisuuteen. Andre kertoi myös pelänneensä henkensä puolesta, koska kukaan ei tuntunut tietävän mikä häntä vaivasi. Nyt Andren manageri on kertonut tähden voivan jo paremmin. Kohtauksen syytä hänkään ei ole kuitenkaan kertonut.

Äkillisen sairaalareissun takia Peter Andre joutui perumaan ainakin kaksi esiintymistään. Managerin mukaan laulaja on hyvin pahoillaan peruuntumisista, mutta uskoo fanien ymmärtävän tilanteen vakavuuden. Heinäkuussa Andre menetti yllättäen tajuntansa kesken juoksulenkin. Sittemmin kohtauksen syytä on tutkittu, mutta mitään selvää syytä ei ole siihenkään löydetty.