Irina Sheik rohkeissa alastonkuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen tumma kaunotar Irina Sheik on ollut jo pidemmän aikaa kovassa nousussa julkkismarkkinoilla. Jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa nykyisin seurustelevasta neitokaisesta veikattiin alkuvuodesta tämän vuoden kovaa nousijaa mallimarkkinoilla. Osittain veikkaus onkin tainnut osua oikeaan.

Irina Sheik nousi otsikoihin ensimmäisen kerran viime joulukuussa, ja sittemmin hänet on nähty jo useita kertoja toinen toistaan näyttävämmissä kuvissa. Julkkisjuhlissa usein poseerannut kaunotar on villinnyt seksikkyydellään usein julkkisjuhlissa ja juhlien punaisella matolla. Nyt Irina on uskaltautunut poseeraamaan alastomana GQ-lehden sivuille.

24-vuotias Irina Sheik, oikealta nimeltään Irina Shaykhlislamova, on muutaman vuoden malliurallaan ehtinyt tehdä varsin näyttävää työtä. Hän on poseerannut kansikuvissa jo monissa lehdissä, kutenAnnabelle, Jalouse ja Bolero, sekä muiden muassa Intimissimin ja Guessin mainoskampanjoissa. Irinan tunnetuin poseeraus nähtiin kuitenkin Sports Illustrated -lehden uimapukunumerossa vuonna 2007. Huippumalli seurustelee nykyisin jalkapallotähti Cristiano Ronaldon kanssa.