Seksikkäimmät julkkis-myymälävarkaat listattiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta löytyy kymmenittäin erilaisia listauksia, joissa supertähtiä rankataan milloin milläkin perusteilla järjestykseen. Useimmiten ainakin yksi kriteereistä on seksikkyys, ja näin on käynyt tälläkin kertaa.

Nyt amerikkalainen Ranker-verkkojulkaisu on nimittäin rankannut järjestykseen seksikkäimmät myymälävarkaat. Listan ykkösenä komeilee lukuisten muidenkin äänestysten ykköspaikalle sijoittunut näyttelijäkaunotar Megan Fox. Transformers-elokuvien tähti jäi teini-ikäisenä kiinni noin viiden euron arvoisen huulikiillon varastamisesta.

Toisena listalla on uuden elokuvansa merkeissä paljon viime aikoina otsikoissa ollut näyttelijätär Winona Ryder, joka pani paremmaksi ja jäi kiinni varastettuaan Beverly Hillsissä sijaitsevasta kaupasta yli 5.000 dollarilla käsilaukkuja ja vaatteita. Kolmanneksi sijoittui realitytähti Kristin Cavallari, joka varasteli nuorempana kahden ystävänsä kanssa.

Viiden seksikkäimmän myymälävarkaan joukkoon pääsivät myös Britney Spears ja Tila Tequila. Kymmenen listalle mahtuivat heidän lisäkseen Peaches Geldof, Ke$ha, Caroline Guiliani, Bai Ling ja Stephanie Pratt.