Tässä se nyt on: Hollywoodin kohutuin seksikohtaus kuvina!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-näyttelijätär Anne Hathaway on ollut viime aikoina taas tiiviisti otsikoissa, kun hänen tuorein elokuvansa Love And Other Drugs saapuu pian elokuvateattereihin. Elokuvassa hänet nähdään kiihkeissä seksikohtauksissa yhdessä Jake Gyllenhaalin kanssa.

Elokuva saa ensi-iltansa joulukuussa, ja sen kuvaillaan olevan pullollaan alastomuutta. Anne on valitellut lehtihaastattelussa, että hän tuli riisuneeksi kuvauspaikalla alastomaksi myös turhaan. Hän riisui nimittäin vaatteensa epähuomiossa myös harjoituksissa.

Leffan tähtipari Anne ja Jake poseeraa parhaillaan alastomana Entertainment Weekly -lehden kannessa. Viime viikolla E! Online raportoi Hathawayn kertoneen kyseisen elokuvan seksikohtauksien olleen hauskoja, mutta samalla myös kivuliaita. Nyt näiden kohuttujen seksikohtausten ensimmäiset kuvakaappaukset ja videot ovat päätyneet verkkoon.