Mila Kunis laihdutti huimasti lesboroolia varten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Mila Kunis muistetaan parhaiten Suomenkin televisiossa pyörineestä 70’s Show -komediasarjasta. Tummakutrinen näyttelijätär on nähty julkisuudessa useaan otteeseen poseeraamassa seksikkäissä kuvissa. Kunis nähdään lähiaikoina jo ennakkoon kovasti kohutussa Darren Aronofskyn Black Swan -elokuvassa.

Mila esiintyy elokuvan rohkeissa lesbokohtauksissa Natalie Portmanin kanssa. Kaunotar paljasti nyt Nylon-lehden haastattelussa kyseisen roolin olleen haastava, sillä hän joutui laihduttamaan elokuvaa varten erittäin radikaalilla tavalla. Lopputulos oli tyrmistyttävä ja ällöttävä.

– Elokuva kertoo balettitanssijoista. Minun täytyi olla erittäin laiha, joten sain syödä vain salaattia ja puuroa. Äitini oli peloissaan, enkä ihmettele, sillä peilikuvan avulla näin kadottaneeni kaikki muotoni. Näin vain luuni ja se oli ällöttävää. Elokuvassa näytän onneksi paremmalta, mutta se ei ole todellisuutta, Kunis totesi Nylon-lehden haastattelussa.

Kaunotar kertoi myös pohtineensa menneiden vuosien aikana näyttelijäuransa lopettamista. Hänen mukaansa elokuvamaailma perustuu mielipiteisiin, joiden mukaan näyttelijä voi olla surkea tai upea. Kukaan ei ole koskaan väärässä, mutta kritiikki tuntuu pahalta. Alalta puuttuu myös niinkutsuttu turvallisuus, sillä roolit voivat viedä fyysisyyden äärirajoille tai johtaa psyykkisiin ongelmiin. Päätös uran jatkamisesta perustuu Mila Kunisin mukaan siihen, että hän ei anna enää työn määritellä minäkuvaansa. Onnellisuus on ainoa kriteeri, jota hän kuuntelee.