Seiska: BB-Hannun yllätyspotkujen syy paljastui viimein

Big Brother · Stara.fi

Eilen päättyneellä Big Brother -tuotantokaudella nähtiin peräti kolme yllättävää talosta poistumista. Yksi kesken kauden kotiin passitetuista asukkaista oli BB-Hannu, jonka talosta poistamisen syistä on esitetty monenlaisia spekulaatioita.

Nyt Hannu on vahvistanut Seiskalle, että eniten esillä ollut näkemys poistamisen syystä pitää paikkansa. Jo pian miehen poistumisen jälkeen verkossa levisi video, jossa nähtiin kuinka Hannu hoivaa sohvalle sammunutta Marikaa ja yllättäen iskee häntä kämmenellä päähän.

– Voin ihan suoraan sanoa, että läppäsin Marikaa ohimolle sormen päillä. Tottakai olen pettynyt, että minut poistettiin talosta, Hannu vahvisti Seiskalle.

Hannu on pitänyt matalaa profiilia Big Brotherista poistumisensa jälkeen. Sunnuntaina hän oli kuitenkin muiden asukkaiden kanssa juhlistamassa Nikon voittoa ja tuotantokauden päättymistä.