Suosikkilaulaja yhä tyrmistynyt Michael Jacksonin kuolemasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannnoin Fantasy Ride -albuminsa julkaissut r&b-tähti Ciara kertoi keväällä katuvansa taannoisia alastonkuviaan. Tähden mukaan Vibe-lehdessä julkaistut kuvat laitettiin lehteen ilman hänen lupaansa.

Viime vuoden lokakuussa julkaistut alastonkuvat eivät olleet Ciaran makuun, sillä laulajan mukaan lehteen piti alunperin päätyä aivan toiset otokset. Ciara on toki paljastellut paljasta pintaa aiemminkin. Nyt hän on kuitenkin otsikoissa aivan toisista syistä. Laulajatähti on nimittäin kertonut olevansa edelleen tyrmistynyt poptähti Michael Jacksonin reilun vuoden takaisesta kuolemasta.

– Michael Jackson oli nuoruuteni lempiartisti. Sain tilaisuuden keskustella hänen kanssaan puhelimessa, mutta en koskaan tavannut häntä henkilökohtaisesti. Olen edelleen tyrmistynyt hänen poismenostaan. Se on täysin uskomatonta, Ciara kertoi Hollywood Reporterin mukaan.

25-vuotias amerikkalainen Ciara julkaisi vuonna 2004 Goodies-debyyttialbuminsa, joka on myynyt kolminkertaisesti platinaa. Albumilta lohkaistiin jättihitit Goodies, Grammy-ehdokkuuden ansainnut 1, 2 Step sekä Oh. Vuonna 2006 julkaistiin platinaa myynyt Ciara : The Evolution. Musiikin ohella Ciara on luonut uraa näyttelijänä ja ollut mukana muiden muassa Make A Wish –hyväntekeväisyysjärjestön toiminnassa.

Tuoreimmalla Fantasy Ride -albumillaan Ciara on työskennellyt usean huipputuottajan ja -artistin kanssa. Yhdysvalloissa albumi nousi aikanaan jo ennakkotilauksilla iTunesin ladatuimmaksi r&b-albumiksi. Moninkertaista platinaa albumeillaan myynyt laulajatar menestyi viime keväänä radiosoittolistoilla Justin Timberlaken kanssa tekemällään Love Sex Magic -hitillä, joka oli Suomessakin radiohitti.