David ”pikapano” Arquette heittää suolaa Frendit-tähden haavoihin – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Frendit-televisiosarjasta tuttu näyttelijä Courteney Cox tyrmistyi taannoin saatuaan tietää, että hänen miehensä David Arquette oli ollut uskoton. Pariskunta oli elänyt jo jonkin aikaa erillään, mutta kuitenkin vielä avioliitossa. Suhteen paljastuminen johti julkkisparin lopulliseen avioeroon.

Mies oli pettänyt Coxia toisen naisen, malli-tarjoilija Jasmine Waltzin, kanssa. Sittemmin Jasmine kertoi Life & Style -lehdelle harrastaneensa Arquetten kanssa ensimmäisen kerran seksiä omassa lapsuudenkodissaan ja pitäneensä seksiä vain ”nopeana ja kivuttomana, eikä kovin ihmeellisenä”.

Nyt David on heittänyt suolaa tulevan ex-vaimonsa haavoihin poseeraamalla povipommin kanssa valokuvassa ja julkaisemassa kuvan kaiken lisäksi verkossa Twitter-blogissaan. Kuvatekstissä hän kirjoitti ”Hyviä aikoja”.

Courteney Cox tuli aikanaan tunnetuksi tanssiessaan muun muassa Bruce Sprinsteenin musiikkivideolla. Läpimurtonsa hän teki Frendit-sarjassa. Nykyään tähden voi nähdä pääosissa televisiosarjassa Dirt ja syksyllä 2009 alkaneessa televisiosarjassa Puumanainen. Courteney Cox tapasi aviomiehensä David Arquetten alunperin ensimmäisen Scream-elokuvan kuvauksissa vuonna 1996. Entinen showpainija ja nykyisin näyttelijänä tunnettu David Arquette tuli tunnetuksi roolistaan Scream-trilogiasta.