Näyttelijäkomistuksen salainen ihailija on Playmate 2010

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Gerard Butler seurusteli aiemmin jonkin aikaa Jennifer Anistonin kanssa. Sittemmin häntä ei ole yhdistetty seurustelumielessä julkkiskaunottariin, vaikka näyttävää seuraa toki riittää. Yksi hyvä esimerkki on Butlerin salainen ihailija, joka ei tosin enää ole salainen.

Playboy-lehden Playmate Of The Year 2010 -voittaja Hope Dworaczyk on nyt hehkuttanut BANG Showbizin haastattelussa Butlerin vetovoimaa. Amerikkalaiskaunotar toivoo saavansa joskus tilaisuuden tavata ihailemansa näyttelijän, sillä hänen mukaansa Butlerilla täytyy olla jokin salainen ”mystisempi puoli”.

– Minusta hän on todella todella karismaattinen. En tiedä olisiko hän ihannemieheni, mutta hän on mielestäni ehdottoman charmikas. Minuun vetoaa erityisesti hänen mystinen puolensa, mutta en osaa sen tarkemmin kertoa mikä. Pidän pitkistä miehistä ja tummista hiuksista, Hope Dworaczyk kertoi Lontoossa viime viikolla järjestetyissä Playboy-juhlissa.

Nykyisin Hope Dworaczyk toimii televisiojuontajana Kanadan television Inside Fashion -ohjelmassa. Hän haluaisi jatkossa päästä tekemään töitä myös näyttelijänä Hollywood-elokuvissa. Erityisesti mallikaunotarta kiinnostaisi rooli komediaelokuvasta.