Glee-hittisarjan tähdet Euroopan kiertueelle – kiertävät Suomen kaukaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomenkin televisiossa nykyisin esitettävä Glee-televisiosarja on saavuttanut ympäri maailmaa suuren suosion. Jopa niin suuren, että nyt sen tähdet ovat ilmoittaneet lähtevänsä kiertueelle. Turnee saapuu myös Eurooppaan, joskin Suomi ei ole mahtunut ainakaan tällä tietoa keikkakalenteriin.

Glee-musiikkisarjan tähdet konsertoivat ensi vuoden kesäkuussa Glee Live! In Concert! -nimisellä kiertueellaan ainakin Englannissa ja Irlannissa, joissa molemmissa järjestetään useampia konsertteja. Kiertue käynnistyi kuitenkin Yhdysvalloissa jo aiemmin. Tiedotteen mukaan luvassa on todellinen hittikimara, sillä esitetään kuullaan ohjelmassa kuultuja versioita tutuista hittikappaleista.

Ohjelman luoja Ryan Murphy kertoo kiertueen saaneen Yhdysvalloissa uskomattoman hienon vastaanoton ja toivoo että myös muualla maailmassa ihmiset olisivat yhtä innoissaan nähdessään televisiosarjan tähdet esiintymässä livenä. Kiertueella ovat mukana muiden muassa Lea Michele, Cory Monteith, Amber Riley, Chris Colfer, Kevin McHale, Jenna Ushkowitz, Mark Salling, Dianna Agron, Naya Rivera, Heather Morris, Harry Shum Jr., Chord Overstreet ja Darren Criss.