Jake Gyllenhaal tyrmistyi menestyksestään: ”Mitä hemmettiä minä teen täällä?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Jake Gyllenhaal teki kansainvälisen läpimurtonsa viimeistään Heath Ledgerin kanssa Brokeback Mountain -menestyselokuvassa. Sittemmin hänen jalansijansa Hollywoodissa on vain parantunut elokuva elokuvalta.

Prince Of Persia -elokuvassa taannoin nähty Gyllenhaal tähdittää nyt uutuuselokuvaa Love and Other Drugs, joka on saanut rohkeiden seksikohtaustensa johdosta jo etukäteen paljon huomiota viihdelehdistössä. Laulaja Taylor Swiftin kanssa nykyisin seurusteleva näyttelijä on itsekin tyrmistynyt omasta menestyksestään.

– En näe itseäni lainkaan pääroolien esittäjänä. Olen kuitenkin ollut sellaisissa tilanteissa useita kertoja ja näytellyt päärooleja useissa elokuvissa. Mielestäni oli hauskaa, kun Tom Cruise ja Nicolas Cage olivat Prince Of Persia -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Siellä minä seisoin heidän kanssaan ja mietin että ”Mitä hemmettiä minä teen täällä?” Jake Gyllenhaal kertoi brittiläiselle Total Film -lehdelle.