Hittiartisti ampui veljeään – selvisi kuin koira veräjästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin hiphop-tähtiin lukeutuva Jay-Z, oikealta nimeltään Shawn Carter, on nykyisin monimiljonääri ja naimisissa supertähti Beyonce Knowlesin kanssa. Nyt hittiartisti on paljastanut synkän seikan lapsuudestaan.

Hän kertoi nimittäin ampuneensa 12-vuotiaana omaa Eric-isoveljeään, joka oli narkomaani. Syynä verityöhön oli se, että veli oli varastanut hänen sormuksensa. Pikkuveli hankki itselleen ensin aseen, mikä ei ollut kovin mahdoton tehtävä. Aseen saatuaan hän ampui veljeään.

– Menin johonkin kämppään, jonkun taloon, ja sain aseen. Aseita oli joka paikassa, eikä minun pitänyt mennä kovinkaan pitkälle saadakseni sellaisen. Ampumisen jälkeen luulin, että elämäni oli ohi. Luulin joutuvani loppuelämäkseni vankilaan. Se oli kauheaa, sillä olinhan vasta pikkupoika, Jay-Z kertoi The Guardian -lehdelle.

Lopulta isoveli ei kuitenkaan halunnut nostaa syytteitä, joten tuleva hiphop-tähti selvisi tilanteesta kuin koira veräjästä. Syytteiden sijaan hän pyysi pikkuveljeltään anteeksi sormuksen varastamista ja narkomaanina olemista. Jay-Z on nykyisin hiphop-maailman eniten tienaava tähti, ja hänen vuoden tienestinsä ovat Forbes-lehden mukaan 63 miljoonaa dollaria.