Povipommille nolot potkut asiaohjelmasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa on parin päivän ajan kohuttu brittiläisen Radio 4 -kanavan juontajavalinnoista, kun povipommi Katie Price nimitettiin Today-ohjelman vierailevaksi sijaisjuontajaksi joululomien ajaksi. Kuulijat ryhtyivät kuitenkin protestoimaan valintaa vastaan, ja nyt viesti on kuultu.

Viikonloppuna kuulijat saivat huokaista helpotuksesta kanavan ilmoitettua nimityksen perumisesta. Povipommi sai nimittäin potkut, kun kanavan syytettiin aliarvioineen kuulijoitaan valinnallaan. Katien tilalle juontajavieraaksi on nyt valittu näyttelijä Colin Firth, joka sai välittömästi myös kuulijoiden hyväksynnän.

Ohjelman tuottaja Ceri Thomas ilmoitti kuitenkin sunnuntaina, että Pricen kanssa neuvotellaan edelleen jonkinlaisesta osuudesta ohjelmassa. Hänen mukaansa povipommi voisi edelleen tarjota kuulijoille mielenkiintoisen näkemyksensä siitä miten maa nykyisin toimii. Kyseinen radio-ohjelma on yksi Britannian vaikutusvaltaisimmista, ja sen vieraat edustavat yleensä esimerkiksi talousalaa.