Kuntoilusessio päättyi nolosti – poninhäntä tarttui laitteeseen! Katso video

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kuntosaleilla ihmisille sattuu tämän tästä kaikenlaisia hauskoja kommelluksia, mutta useimmiten niistä selvitään säikähdyksellä ja ilman fyysisiä vammoja. Tuttuja tapauksia ovat muiden muassa juoksumatolla kompuroinnit, sillä niitä on nähty runsaasti esimerkiksi kotivideo-ohjelmissa.

Nyt verkossa on julkaistu myös hauska video, joka tuskin oli kuitenkaan kuvissa näkyvälle kehonrakentajalle hauska. Pitkätukkainen mieshenkilö on nimittäin harjoittamassa selkälihaksiaan, kun hänen poninhäntänsä tarttuu yllätteen laitteeseen.

Lopputuloksena mies nousee tuskissaan laitteen mukana ylös, kunnes saa lopulta itsensä irti. Videota on epäilty myös tekaistuksi, mutta se tuskin heikentää kovinkaan merkittävästi sen viihdearvoa. Katso video tästä tai artikkelin yltä.