Alaston Ase -elokuvien päätähti Leslie Nielsen on kuollut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi viime vuosikymmenien suosituimmista koomikoista maailmassa, Leslie Nielsen, on kuollut. Hän menehtyi 84-vuotiaana keuhkokuumeeseen sairaalassa Ft. Lauderdalessa, Floridassa.

Näyttelijä Leslie Nielsen oli Hollywoodissa todellinen synonyymi sanalle koomikko, sillä hän näytteli lukuisissa menestyneissä komediaelokuvissa. Nielsenin ikimuistoisimpia elokuvia ovat muiden muassa Hei me lennetään! ja Mies ja alaston ase. Molemmat saivat myös jatko-osia.

Kanadalaissyntyinen Leslie Nielsen tuli Hollywoodin jo 1950-luvun puolivälissä, mutta jo sitä ennen hän oli tähdittänyt lukuisia televisio-ohjelmia New Yorkissa. Häntä pidettiin tuolloin kuin tehtynä televisiosarjojen päähenkilön rooleihin. Varsinaisen kansainvälisen läpimurtonsa hän teki kuitenkin vasta vuonna 1980 ensi-iltansa saaneessa klassikkokomediassa Hei me lennetään!, josta tuli valtava kansainvälinen menestys.