Teinipopparin nolo suudelma musiikkivideossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin teinitähtiin lukeutuva 18-vuotias Miley Cyrus on ollut jo parin vuoden ajan otsikoissa pääasiassa rohkeiden poseeraustensa ja esiintymisasujensa merkeissä. Esimerkiksi monet lasten vanhemmat ovat pitäneet nuoren tähden tyyliä liian seksikkäänä.

Nyt Miley Cyrus on kuitenkin myöntänyt itsekin nolostuneensa erään musiikkivideon kuvauksissa. Videolla hänet nähdään nimittäin suutelemassa Kevin Zegersia, ja nuori laulaja piti kohtauksen kuvaamista epämiellyttävänä. Kyseessä oli Rock Mafian esittämän The Big Bang -kappaleen video. Ongelmaksi muodostui lähinnä se, että Kevin seurustelee Mileyn ystävän kanssa.

– The Big Bangin videossa on aika cool suutelukohtaus, josta teki hauskan se että Kevin on minun työtoverini poikaystävä. Siksi suutelukohtausta kuvatessa kuvauspaikalla oli hieman epämiellyttävä tunnelma, Miley Cyrus kertoi E! Onlinelle.

Samalla Miley kuitenkin totesi, että intiimien kohtausten kuvaaminen tutun ihmisen kanssa on hänen mielestään helpompaa kuin täysin tuntemattoman kanssa. Hänen mielestään on vain hauskaa, että tuollaisen kohtauksen voi näytellä sellaisen henkilön kanssa jonka tuntee ja josta pitää.