Paris Hilton on jo pelottavan laiha!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Superjulkkis Paris Hilton suuntasi taannoin lomailemaan poikaystävänsä Cy Waitsin kanssa miehen kotikonnuille, Havaijin Molokain saarelle. Sittemmin lemmenloma on jo päättynyt, ja Hilton sai huomata olevansa edelleen oikeusjutun pyörteissä.

E! Online -julkaisu kertoi kaunottaren olevan nyt ongelmissa hiustenpidennystensä kanssa. Hairtech International -yhtiö haastoi Parisin oikeuteen vedoten tämän käyttäneen muiden muassa kilpailevan yhtiön pidennyksiä. Hilton puolestaan väittää yhtiön käyttäneen luvattomasti hänen nimeään markkinoinnissa.

Nyt Paris Hilton on poseerannut pitkästä aikaa mallikuvissa, ja näiden otosten perusteella hän on laihtunut entisestään. Nykyisin Hilton näyttää nimittäin jo pelottavan laihalta, joten hänellä olisi hieman varaa pyöristyä.