Rihannan seksikkyys on nyt mennyttä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu r&b-tähti Rihanna joutui puolitoista vuotta sitten silloisen poikaystävänsä pahoinpitelemäksi. Sairaalareissun jälkeen hän piti pitkän tauon musiikkiurallaan, mutta palatessaan hän oli merkittävästi aikaisempaa rohkeampi ja seksikkäämpi.

Tämä tyylimuutos näkyi niin lehti- ja promokuvissa kuin esiintymisasuissakin, joissa Rihanna suorastaan tihkui seksiä. Sittemmin kuvat ovat kerta kerralta muuttuneet vain rohkeampaan suuntaan, sillä neitokainen on poseerannut myös yläosattomissa. Taannoin myös hänen yksityiset alastonkuvansa vuotivat julkisuuteen. Nyt seksikkyys on kuitenkin lehtitietojen mukaan jäämässä historiaan aikuistumisen myötä.

– Seksikkyyteni on jatkossa enemmänkin flirttailua, ei enää niin aggressiivista. Tulen muuttumaan naisellisemmaksi, Rihanna kertoi USA Today -lehdelle.

22-vuotiaan Rihannan mukaan seksikkyyden vähentäminen on vain yksi tapa, jolla hän tuo esiin aikuistumistaan ja kypsymistään. Toinen muutos on oman Rihanna Entertainment -yhtiön perustaminen, sillä hän tuntee olevansa viimein tarpeeksi vanha hallitakseen omaa uraansa myös yrittäjänä.

– Olen odottanut että aika olisi kypsä. Nyt se on. Liiketoiminta on jotain sellaista, jossa pitää olla vakavasti otettava. Minä tunnen itseni todella vanhaksi pyörittäessäni omaa yritystäni. Se on saanut minut kasvamaan.