Victoria Beckham sivalsi: ”Tekorusketus saa näyttämään jalkapallotähden vaimolta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuositusta Spice Girls -yhtyeestä 1990-luvun puolivälissä supertähdeksi noussut Victoria Beckham viettää nykyisin musiikkiuransa sijaan perheenäidin ja julkkistähden elämää Los Angelesissa ja Lontoossa jalkapallotähti-miehensä ja lastensa kanssa.

36-vuotias Victoria yllätti kesällä poistattamalla silikonirintansa parissa eri operaatiossa, ja hänen päätöksensä sai tuolloin vuolasta ylistystä. Operaatioiden jälkeenkin Victoria on ottanut tietoisesti pesäeroa povipommi-pintaliito -statukseensa, ja tuorein lausunto liittyy samaan asiaan. Nyt hän on nimittäin sivaltanut naisia, jotka käyttävät tekorusketusta.

– En käytä enää tekorusketusta. Joskus se saa ihmiset näyttämään oransseilta, joten se on minun osaltani ehdottomasti historiaa. Ruskealta näyttäminen saa näyttämään myös vanhemmalta ja – kai uskallan sen nyt sanoa – jalkapalloilijan vaimolta. Minä olen saanut hieman väriä Los Angelesissa. Ihmisten tulisi arvostaa enemmän aitoa rusketusta, Victoria Beckham kertoi Access Hollywoodille.