Willie Nelson narahti huumeista kesken kiertueen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime syksynä maailmankuulun country-tähti Willie Nelsonin keikkabussissa matkustaneet yhdeksän ihmistä pidätettiin huumeiden hallussapidosta, kun bussista löytyi marijuanaa. Sittemmin hän myönsi CNN-uutiskanavan Larry Kingin haastattelussa käyttävänsä yhä huumausaineita.

Varsinainen kohu kuitenkin syntyi, kun 76-vuotias supertähti paljasti polttaneensa kannabista myös juuri ennen haastattelun alkamista. Näin ollen country-tähti myönsi olevansa pilvessä myös haastattelun aikana.

– Kyllä, tottakai. Sinä voisit pidättää minut, kuului vastaus, Nelson vastasi.

Nyt sama meno on jatkunut, sillä Nelson pidätettiin perjantaina marijuanan hallussapidosta Texasissa, kun rajavartiosto ratsasi hänen keikkabussinsa. Laulaja oli matkalla Kaliforniasta Texasin pääkaupunkiin Austiniin, mutta päätyi lopulta Hudspethin vankilaan. Hänet kuitenkin vapautettiin 2.500 dollarin takuita vastaan. Nelson joutuu palaamaan oikeudenkäyntiin.