BB-Henna iski takaisin: ”Valavuori on alkoholisoitunut juontaja!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen julkkisrintamalla on parhaillaan käynnissä todellinen kädenvääntö, kun televisiojuontaja Aleksi Valavuori ja realityjulkkis BB-Henna Kalinainen ottavat yhteen sosiaalisessa mediassa. Ensin Valavuori nuiji Hennan ja muut BB-tähdet sanallisesti Seiskan blogissaan.

Nyt Henna on vastannut huutoon samalla mitalla. Hän iski nimittäin takaisin Twitter-mikroblogissaan, jossa realityneitokainen haukkuu Valavuoren muiden muassa alkoholisoituneeksi juontajaksi.

– Huhhuh. :D Onpas Aleksi Valavuorella kovat luulot itsestään, kun nostaa itsensä jalustalle ja aliarvio muut. Yleistäminen kannattaa ehkä lopettaa. Aika kovaa tekstiä (ex)alkoholisoituneelta juontajalta. Ei ole tainnut mennä aina omatkaan esiintymiset nappiin, jos lentää ulos lähetyksistä :D Sen perusteella voikin päätellä miehen äkykkyysosamäärää, BB-Henna Kalinainen iski takaisin.