Britney Spears mussutti roskaruokaa ajaessaan – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Britney Spears suunnittelee tulevaisuuttaan suurella innokkuudella, sillä hänen kerrottiin taannoin neuvottelevan oman realitysarjan käynnistämisestä ja myös uusi levy on työstämisen alla. Britneyn isän Jamie Spearsin vastuu ja huoltajuus tyttärestä päättynee lähiaikoina.

Fanit olivat taannoin huolestuneita Britneyn kärsineistä hiustenpidennyksistä, mutta popparin treenattu ulkomuoto on kuitenkin kerännyt ylistystä. Nainen nähtiin kuitenkin nyt ahmimassa ranskalaisia autossa, sillä hän ei malttanut odottaa kotiin saakka roskaruokakuorman kanssa. Britneyn poikaystävä Jason Trawick katseli touhua kuskin paikalla hiukan ihmeissään.

Britney Spears on yksi viime vuosikymmenen myydyimpiä ulkomaisia naisartisteja ja kaunotar aikoo tehdä uuden albumin valmiiksi ensi kevääksi. Hollywood Reporter -sivusto kertoi taannoin naisen aikovan julkaista joulukuun aikana myös singlen tulevalta albumiltaan.