Popkaunotar ihastutti ”pipo silmillä” – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Syksyn aikana Cole on julkaissut myös uutta materiaalia musiikkiurallaan.

Viime viikolla Yhdysvalloissa uutisoitiin, että Cherylin paikka Yhdysvaltojen X Factor -tuomaristossa olisi vaakalaudalla. Ohjelman brittiversiossa hän joka tapauksessa edelleen tuomaroi, ja tuoreimmissa kuvauksissa popkaunotar hauskutti kuvauspaikan ulkopuolelle kerääntyneitä fanejaan saapumalla paikalle kirjaimellisesti pipo silmillä.

Cheryl Colen uuden The Flood -nimisen singlen musiikkivideossa hänet nähdään kärsimässä painajaisista sängyssään. Musiikkivideo kuvattiin viime viikolla Sussexissa, Englannissa. Hämmennystä on nyt aiheuttanut se, että uuden singlen nimi on aivan sama kuin vain pari viikkoa sitten julkaisulla Take That -yhtyeen paluusinglellä.

Cheryl Cole on tullut aikoinaan tunnetuksi Iso-Britannian kaikkien aikojen suosituimmasta Girls Aloud –tyttöbändistä, joka on myynyt yli 7 miljoonaa albumia. Girls Aloud -tyttöjen kaksi albumia nousivat listaykkösiksi ja viisi albumia Top 10 –listalle. Lisäksi bändillä on nimissään ennätys kahdestakymmenestä peräkkäisestä Top 10 – listasinglestä. Tämä on saavutus johon ei ole yltänyt edes Spice Girls.(Kuva: BANG Showbiz)