Justin Bieber sai hepulin televisiokuvauksissa – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on 16-vuotias teinipoika, jonka ääntä on kuvailtu monien supertähtienkin taholta naismaiseksi. Nyt nuorelle popparille ominainen lauluääni on kuitenkin muuttumassa, sillä ikä tuo tullessaan äänenmurroksen.

Kerroimme viime viikolla kuinka Justin joutuu käyttämään nykyisin henkilökohtaista laulunopettajaa, joka tarkkailee nuoren supertähden ääntä päivittäin ja antaa tarvittaessa opastusta, jotta Justin voisi esiintyä tiukalla aikataululla äänenmurroksesta huolimatta.

Nyt Justin on vieraillut esiintymässä Britannian X Factor -realityohjelmassa, jossa hän esitti koosteen tunnetuimmista kappaleistaan. Kuvausten jälkeen hän järjesti tuhansille faneilleen vielä oman pikku show’n kuvauspaikan ulkopuolella. Justin ihastutti fanejaan saamalla varsinaisen hepulin ja hyppimällä yleisömeren edessä innoissaan.

(Kuva: BANG Showbiz)