Kate Mossin kaula-aukko ei vakuuttanut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilehdistö julkaisi keväällä yllättävän tiedon huippumalli Kate Mossista. Artikkeleiden mukaan mallikaunotar ja hänen kihlattunsa Jamie Hince olisivat nimittäin yllättäen menneet kaikessa hiljaisuudessa naimisiin. Pian kuitenkin selvisi, että kyseessä oli uutisankka, josta Mossin ystäväpiiri sai hyvät naurut.

Pariskunta esiteltiin jo kolme vuotta sitten toisilleen Jude Lawn ex-vaimo Sadie Frostin toimesta, Kills-konsertin takahuoneessa. Tämä tapahtui vain kolme kuukautta sen jälkeen kun Moss oli eronnut rokkari Pete Dohertysta.

Tällä kertaa huippumalli Kate Moss on laajentanut ympärilleen rakennettua tuoteperhettä lanseeraamalla jälleen uuden hajuveden. Hän oli luonnollisesti itsekin mukana Muse-tuoksun julkaisubileissä, mutta ei onnistunut tällä kertaa kuitenkaan säväyttämään asuvalinnallaan.

(Kuva: BANG Showbiz)