Katy Perry jättää musiikkiuran kun perustaa perheen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla suurta suosiota saavuttanut poptähti Katy Perry avioitui taannoin näyttelijämiehensä Russell Brandin kanssa Intiassa. Sittemmin Perry on ollut otsikoissa monistakin syistä, eli myös muuten kuin paljastavien asujensa merkeissä.

Nyt supertähti on kertonut, että perhe-elämä tulee ajamaan musiikkiuran ohi, kun sen aika tulee. Viime viikolla poppari vahvisti yrittävänsä saada perheenlisäystä tuoreen aviomiehensä kanssa. Kun lapsi on jossain vaiheessa tullakseen, saa menestyksekäs musiikkiura jäädä ainakin toistaiseksi.

– Laulaminen on minulle erittäin tärkeää, mutta kun lapset tulevat mukaan kuvioon, he ovat päähuomioni kohteena. En koskaan laittaisi musiikkiuraani lasten edelle. Kyse on siten työn sovittamisessa lastenhoidon ympärille, Katy Perry kertoi Access Hollywoodille.

Vielä Katy Perry ei paljastanut millä aikataululla hän yrittää perheenlisäystä saada, sillä hän vihjasi että siihen voi mennä vuosiakin. Perry haluaa nimittäin nauttia yhteiselosta miehensä kanssa ennen lasten saamista. Joka tapauksessa hän paljasti haluavansa enemmän kuin yhden lapsen.