Itsemurha: Elokuvaohjaaja hyppäsi kuolemaan sairaalan ikkunasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaiset elokuvan ystävät ovat saaneet tänä aamuna suruviestin pidetyn elokuvaohjaajan kuolemasta. Ohjaaja Mario Monicelli menehtyi 95-vuotiaana tehtyään itsemurhan Roomassa sijaitsevassa sairaalassa.

Maansa menestyneimpiin elokuvaohjaajiin lukeutuva Monicelli kuoli maanantaina hypättyään Roomassa sijaitsevan San Giovanni -sairaalan neljännen kerroksen ikkunasta. Tapausta tutkitaan nyt itsemurhana, sillä hänellä oli aiemmin todettu parantumaton eturauhassyöpä.

Mario Monicelli ohjasi menestyksekkäällä urallaan Italian tunnetuimpiin lukeutuvia elokuvia, joiden myötä Italiaan tuli lukuisia uusia elokuvatähtiä. Hänen tunnetuimpia töitään ovat muiden muassa elokuvat Big Deal on Madonna Street, The Great War, For Love and Gold ja My Friends. Monicelli oli peräti neljä kertaa Oscar-ehdokkaana ja teki urallaan yhteensä 70 elokuvaa.