Natalie Portman käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Natalie Portman nousi viime vuonna muutaman kerran otsikoihin “myrtsittelynsä” merkeissä, kun hänet oli ikuistettu julkkisjuhlissa varsinaisena hapannaamana. Vapaa-ajallaan kaikki saavat toki näyttää tunteensa vapaasti.

Viime viikolla Natalie Portman oli otsikoissa, kun televisiokanava kielsi hänen tulevan Your Highness -elokuvansa trailerin, koska leffakaunotar paljastaa siinä takapuolensa. Nyt hän on kuitenkin ollut otsikoissa kohutun Black Swan -elokuvassa nähtävän lesboroolinsa takia ja eilen Natalie kuvattiin saapumassa kutsuvierasjuhliin todella näyttävään pikkumustaan pukeutuneena.

Taannoin Natalie hurmasi Environmental Media Awards -gaalan punaisella matolla, kun gaalan järjestäjät näyttivät muiden muassa kaunottaren 11-vuotiaana esittämiä lauluesityksiä. Supertähti ei itse tainnut olla aivan yhtä haltioissaan yllättävästä videoesityksestä kuin muut katsojat.