Poptähti teki paluun – sairaalasta lähes suoraan keikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka poptähti Peter Andre kiidätettiin sairaalaan sairauskohtauksen takia saatuaan rajuja vatsakipuja. Laulaja kommentoi tilannettaan myöhemmin Daily Star -lehdelle ja hän kertoi joutuneensa sairaalassa hätäleikkaukseen.

Andre kertoi myös pelänneensä henkensä puolesta, koska kipujen lähdettä ei osattu heti kertoa hänelle. Lähde kertoi nyt Daily Star -lehdelle Andren kaatuneen suurien kipujensa takia kontilleen lattialle. Hänet toimitettiin Musgrove Parkin sairaalaan Etelä-Englantiin, missä laulajalta poistettiin hätäleikkauksessa munuaiskiviä.

Leikkaus sujui hyvin ja poptähti palasi keikkalavalle suoraan sairaalasta. Peter Andre pystyi laulamaan, mutta liikkuminen oli hänelle valitettavasti hankalampaa. Lääkäri ohjeisti artistia lepäämään 24 tuntia, joten Andre siirsi parin keikan aikataulua vuorokaudella eteenpäin. Hän onkin tällä hetkellä kiitollinen tuesta ja ymmärryksestä, jota hän on saanut osakseen lähipiiriltä ja faneiltaan.