Raju kampanja: ”Kim Kardashian on kuollut”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajakaunotar Alicia Keys on laulajauransa ohella mukana myös hyväntekeväisyydessä ja hänen johtamansa Keep a Child Alive -järjestö kerää parhaillaan lahjoituksia AIDS-lapsia varten. Monet julkisuuden henkilöt tukevat Keysin järjestöä varsin omaperäisellä tavalla, sillä osa tähdistä on ”kuollut pois” sosiaalisesta mediasta.

Kyseinen kampanja on nimeltään Digital Life Sacrifice, jossa julkkikset lupaavat tulla takaisin Twitteriin ja Facebookiin, kun Alicia Keysin järjestö on saanut kasaan lahjoituksia noin miljoona dollaria. Yksi osallistujista on realitytähti Kim Kardashian, joka kampanjakuvassa neitokaisen todetaan kuolleen. Kuvassa Kim makaa ”kuolleena” arkussa.

Kimin lisäksi hänen siskonsa Khloe, artistit Usher ja Lady Gaga, televisiotähti Ryan Seacrest ja näyttelijä Elijah Wood ovat mukana kampanjassa. Kaikki tähdet ovat koostaneet videoita, joissa he makaavat kuolleina arkussa viimeisen testamentin kera. Teolla otetaan kantaa siihen, että maailma on täynnä AIDS-lapsia, eikä kukaan välitä heidän kohtalostaan. Maailmanlaajuista AIDS-päivää vietetään 1. joulukuuta.

Kim Kardashian Dead