Vähäpukeinen Rihanna ei jätä ketään kylmäksi – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu r&b-tähti Rihanna joutui puolitoista vuotta sitten silloisen poikaystävänsä pahoinpitelemäksi. Sairaalareissun jälkeen hän piti pitkän tauon musiikkiurallaan, mutta palatessaan hän oli merkittävästi aikaisempaa rohkeampi ja seksikkäämpi.

Pari päivää sitten Rihanna ilmoitti vähentävänsä seksikkyyttää, mutta tuoreet kuvat todistavat aivan toista. Hän kertoi USA Today -lehdelle keskittyvänsä jatkossa seksikkyyden ja paljastelujen sijaan pääasiassa flirttailuun ja naisellisuuteen, koska tuntee itsensä nyt aikuisemmaksi kuin aiemmin.

Britannian GQ-lehden tuore kansikuva osoittaa kuitenkin, että poptähden puheita ei ole ainakaan vielä toteutettu käytännössä. Rihanna nähdään nimittäin poseeraamassa lehden tammikuun numeron kannessa varsin vähäpukeisena ja seksikkäänä. Lehden haastattelussa Rihanna kertoo muiden muassa olevansa lopen kyllästynyt kuulemaan toimittajilta kysymyksiä hänet hakanneesta ex-poikaystävä Chris Brownista.

Rihanna GQ UK cover