Seiska: BB-Eetu antoi Iidalle tylysti rukkaset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen BB-Eetu sijoittui sunnuntaina nähdyssä Big Brother -ohjelman finaalissa neljänneksi. Hän oli tuorein asukas finaalinelikosta. Jo ennen kisan selviämistä viime vuonna samaisesta ohjelmasta tunnetuksi tullut BB-Iida Ketola pyysi Eetua treffeille kanssaan.

Tamperelaiseen ihastunut Iida oli mukana myös sunnuntaina Helsingin Amarillossa järjestetyissä jatkobileissä, jossa Big Brother -ohjelman asukkaat ja heidän ystävänsä juhlistivat kauden päättymistä. Bileissä Iida otti kontaktia myös ihastuksensa kohteeseen Eetuun, mutta mies ei lainakaan tiennyt kuka muodokas vaaleaverikkö edes oli. Myöhemmin Iida paljasti Eetun antaneen hänelle rukkaset.

– Mä kysyin lopulta Eetulta Facebookissa, että lähteeks se mun kanssa treffeille. Se ilmoitti mulle, että ei se tiiä. Mä sain nyt sitten pakit, Iida paljasti Seiskalle.