Seksikkäin poppari X Factor -tuomariksi jättipalkalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi naiseksi useita kertoja viime aikoina rankattu englantilainen poptähti ja realitytuomari Cheryl Cole, eli entinen Cheryl Tweedy, tekee lähitulevaisuudessa uraa myös Yhdysvalloissa. Syksyn aikana Cole on julkaissut myös uutta materiaalia musiikkiurallaan.

Vielä viime viikolla oli epävarmaa, tullaanko Cheryl Cole kiinnittämään Yhdysvaltain X Factor -tuomaristoon, mutta nyt asiaan on saatu vahvistus. Hänet on nimittäin palkattu ohjelmaan suurella rahalla. Naiselle tarjotaan pestistä kolmen miljoonan punnan rahasummaa tuotantokaudelta. Lähde kertoi The Sun -lehdelle kyseisen työn olevan Cherylille unelmien täyttymys.

Amerikkalaiset rakastavat naista ja Cheryl Colen yhteistyö Cowellin kanssa on vertaansa vailla. Colen täytyy vielä allekirjoittaa virallinen sopimus X Factor –työstään. Kuvaukset aloitetaan keväällä ja kausi tulee televisioruutuun jouluksi 2011. Cherylin lisäksi tuomarijoukkoon saattaa liittyä Pussycat Dolls -yhtyeen laulaja Nicole Scherzinger. Simon Cowell antaa asiasta tiedotukset seuraavan kuukauden aikana.