Danielle Lineker on uusi silikonipommi

Viihdeuutiset · Niina Niskanen

Iso-Britanniasta on lähtöisin muitakin lahjakkaita jalkapalloilijoita kuin maailmankuulu David Beckham. Gary Lineker on 50-vuotias entinen jalkapallotähti, joka on muiden muassa Englannin maajoukkueen toiseksi paras maalintekijä. Hän on myös ainoa britti, joka on voittanut MM-kisojen parhaan maalintekijän palkinnon.

Nykyään Lineker tunnetaan lähinnä juontajana televisiossa ja radiossa. Miehen 50-vuotissyntymäpäiviä vietettiin eilen. Linekerin rinnalla nähtiin hänen 18-vuotias poikansa George sekä miehen 31-vuotias vaimo Danielle Bux, eli Danielle Lineker. Ei ole ihme, että ex-jalkapallotähti on pysynyt nuorekkaana, sillä vaimo Danielle kuumentaa varmasti aviomiehen upealla vartalollaan ja ulkonäöllään.

Brittilehdistö toteaa nyt Buxin olevan yksi kauneimmista vaimoista jalkapallokentän laidalla, ja näin ilmiselvä haastaja Victoria Beckhamille. Mallikaunottaren musta asu esitteli kokoa 32DD olevat rinnat ja hoikan vartalon täydellisesti. Gary Linekerin poika George on isänsä tavoin mieltynyt suuriin rintoihin, sillä hänen on kerrottu tapailevan Big Brother -voittaja Sophie Readea, jonka rintaliivien koko on huikeat 30GG.