Elisha Cuthbert vie jalat alta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessakin suuren suosion saaneesta 24-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja sittemmin myös muutamissa elokuvissa nähty Elisha Cuthbert poseerasi aikoinaan näyttävissä kuvissa Complex ja Maxim -lehdissä. Sittemmin hän on pitänyt hieman hiljaiseloa julkisuudesta.

Naapurintyttö-imagostaan eroon jo pidemmän aikaa yrittänut Elisha Cuthbert on nähty muutamankin kerran kuumissa studiokuvauksissa, ja nyt näistä vuosien varrella julkaistuista kuvista parhaat on koostettu kuvagalleriaan. Siinä Elisha nähdään varsin kurvikkaana.

Paris Hiltonin ystävänäkin tunnettu Elisha nähdään myös CBS-kanavan Ny-Lon -televisiosarjan päätähtenä. Elisha Cuthbert esittää sarjassa newyorkilaista kirjallisuuden opettajaa ja levykaupan myyjää, joka ihastuu Atlantin takana Lontoossa asuvaan meklariin. Ny-Lon perustuu aikaisempaan brittiversioon, joka on Rashida Jonesin ja Steven Moyerin käsialaa.