Formulatähti Lewis Hamilton ei pääsekään vielä naimisiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut vuosien mittaan useita kappaleitaan hittilistoille. Parin vuoden suvantovaihe ei kuitenkaan masenna yhtyeeseen kuulunutta Nicole Scherzingeriä, sillä tämä luotsaa soolouraansa eteenpäin rohkein askelein.

Kaunottaren miesystävä, formulakuski Lewis Hamilton, on haaveillut avioliitosta, mutta Nicole on nyt kiistänyt pariskunnan hääsuunnitelmat. Nainen kertoi Heat-lehden haastattelussa pariskunnan olevan tällä hetkellä tyytyväinen suhteen nykyiseen tilanteeseen, eikä tarvetta avioitumiselle vielä ole.

– Tuen häntä hänen urallaan ja tunnen suurta ylpeyttä hänestä ja hänen taidoistaan. Tulen olemaan aina hänen ykkösfaninsa. Lewis on myös paljon parempi kokki kuin minä. Yritin kerran grillata pihviä siskolleni ja se oli kamala kokemus. Pihvi oli jäässä, mutta myös palanut. Lewis ei olisi todellakaan niin surkea grillaaja, Scherzinger pohti Heat-lehden haastattelussa.