Onnettomuus Narnia-kuvauksissa – nuori tyttö sai miekasta päähän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Narnian tarinat -elokuvat ovat saaneet suuren suosion myös Suomessa. Yksi elokuvien teini-ikäisistä tähdistä on Georgie Henley, joka on nyt paljastanut loukkaantuneensa elokuvasarjan uusimman osan kuvauksissa.

Georgie Henley kertoi olleensa parhaillaan kuvaamassa taistelukohtausta, jossa käytettiin miekkoja, kun yksi taistelijoista löi häntä miekalla vahingossa oikeasti päähän. Vakavalta onnettomuudelta selvittiin, mutta nuori tähti sai kuitenkin mustan silmän ja hänen kasvonsa turposivat. Henley kiidätettiin paikalta nopeasti sairaalaan tutkittavaksi, mutta kaikeksi onneksi hän ei loukkaantunut vakavasti.

– Pahin tilanne tapahtui, kun olimme kuvaamassa miekkailukohtausta, jossa minä taistelin neljää aikuista miestä vastaan. Saimme sen melkein kuvattua oikein jo ensimmäisellä otolla, mutta kuvista jäi pois se kun minä potkaisen yhtä miestä ”ei niin mukavaan paikkaan” ja siksi se piti kuvata uudelleen, Georgie Henley kertoi You-lehdelle.

– Siten kuvasimme sitä uudelleen, mutta unohdin että minun piti kumartua miekan tieltä ja sitten sen kädensija jo osuikin minuun. Minut vietiin sairaalaan, mutta selvisi lopulta mustalla silmällä ja ruhjeilla kasvoissani. Meidän piti jatkaa kuvauksia jo seuraavana päivänä, joten minuun tarvittiin tonneittain meikkiä ja lisäksi vielä digitaalista jälkikäsittelyä.