Tämä iltapuku oli liikaa Oscar-kaunottarelle – katso

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuudessa viime vuosina hieman taka-alalle jäänyt näyttelijä Hilary Swank ei ole jäänyt lepäämään laakereillaan, vaikka hänen tekemisistään ei olekaan uutisoitu kovin laajasti. Alkuvuodesta hän kohahdutti Oscar-gaalan jatkoilla historiallisen paljastavalla asullaan.

Kaksinkertainen Oscar-voittaja kuvattiin taannoin Hollywoodin julkkisjuhlien punaisella matolla, mutta eräs nolo yksityiskohta aiheutti tuolloin ihmetystä. Kuvien perusteella hän ei ollut nimittäin ajanut kainalokarvojaan pitkään aikaan. Nyt ihmetyksestä on päästy jo yli.

Tälläkin kerralla Hilary on kuvattu nimenomaan julkkisjuhlissa, mutta nyt hänen asuvalintansa ei ole osunut aivan nappiin. Massiivinen tummansininen kukkaluomus jätti nimittäin asun kantajankin varjoonsa, sillä asu oli hennolle näyttelijättärelle aivan liian hallitseva.

(Kuva: BANG Showbiz)