Teinitähti sai kultaa kotiinviemisiksi – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber on 16-vuotias teinipoika, jonka ääntä on kuvailtu monien supertähtienkin taholta naismaiseksi. Nyt nuorelle popparille ominainen lauluääni on kuitenkin muuttumassa, sillä ikä tuo tullessaan äänenmurroksen.

Kerroimme viime viikolla kuinka Justin joutuu käyttämään nykyisin henkilökohtaista laulunopettajaa, joka tarkkailee nuoren supertähden ääntä päivittäin ja antaa tarvittaessa opastusta, jotta Justin voisi esiintyä tiukalla aikataululla äänenmurroksesta huolimatta.

Parhaillaan Eurooppaa kiertävä teinitähti vieraili äskettäin Britannian X Factor -realityohjelmassa, jossa hän esitti koosteen tunnetuimmista kappaleistaan. Nyt nuori mies on ehtinyt jo Espanjaan saakka, ja sieltä hän sai tuliaisiksi kotinsa seinälle kultalevyn My Worlds -levyn 30.000 kappaleen myynnistä.

(Kuva: BANG Showbiz)