Hui, koska David Beckham on käynyt viimeksi suihkussa? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallotähti David Beckham on ollut viimeisten kuukausien aikana rajujen uskottomuussyytösten kohteena, kun Nici-niminen prostituoitu väitti supertähden pettäneen vaimoaan kanssaan. Nicin lisäksi avioliitossa oleva kaunotar Shery Shabani väitti olleensa seksisuhteensa David Beckhamiin, mutta myöhemmin nainen muutti kantaansa.

Jalkapallosankarin uusi Wolverine-tyylinen ulkonäkö herätti viime viikolla huomiota Australiassa, jossa miehen tiimin LA Galaxyn on tarkoitus otella Newcastle Jets -joukkuetta vastaan. Nyt hiustyyli on muuttunut vieläkin sotkuisemmaksi, ja joku voisi luulla hiusten rasvoittumisen perusteella että David ei ole käynyt suihkussa ainakaan muutamaan päivään.

Vaimo Victoria Beckham on kuitenkin tyytyväinen miehensä itsevarmuuteen ja kokeilunhaluun, sillä lähde on kertonut taannoin Yahoo! Entertainment -julkaisulle pariskunnan käyvän yhdessä voimajoogassa. Kyseessä on Victorian mukaan intiimi kokemus, jossa pariskunta muuntautuu yhdeksi ihmiseksi. Victoria ja David ovat käyneet kyseisellä kurssilla jo vuoden ajan ja he uskovat sen olevan syynä hyvinvointiinsa ja parisuhteensa toimivuuteen.

(Kuva: BANG Showbiz)