Kylie Jenner näyttävissä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianien julkkissiskosten sisarpuoli, 14-vuotias Kendall Jenner, sai vimie kesänä Yhdysvalloissa aikaan kiivaan keskustelun teinityttöjen seksikkäistä poseerauksista esiinnyttyään mallikuvissa bikineissä. Kendall ei kuitenkaan ole perheen nuorin malli.

Wilhelmina Modeling Agency -toimiston kanssa sopimuksen tehnyt Kendall Jenner poseerasi myös Forever 21 -vaatemerkin mainoksissa, ja sittemmin isosisko Khloe Kardashian on hehkuttanut blogissaan myös toista sisarpuoltaan, 13-vuotiasta Kendallin pikkusiskoa Kylietä, joka poseeraa parhaillaan mallina näyttävissä studiokuvissa.

– Kylien mallidebyytti! OMG! Olen niin ylpeä! Pikkusiskoni on niin varttunut. Nämä ovat olleet upeat pari viikkoa Kendallin ja Kylien kanssa ja olen todella ylpeä heistä molemmista. He ovat niin hienoja tyttöjä, kovia tekemään töitä ja niin ammattimaisia, Khloe kirjoitti aiemmin blogissaan.