IL: Diili-Mira tuomittiin käräjäoikeudessa jättikorvauksiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalaiseen Donald Trumpin luomaan realityfomaattiin perustuva Diili-ohjelma päättyi äskettäin Suomessa, kun voittajaksi valittiin Mira Kasslin. Sittemmin Mira on pysynyt tiiviisti otsikoissa monistakin syistä.

Nyt Iltalehti uutisoi, että 32-vuotias Mira Kasslin on ollut käräjöimässä ja tuomittu korvauksiin. Kyseessä oli lehden mukaan riita-asia helsinkiläisen asunto-osakeyhtiön kanssa. Diili-voittaja oli hankkinut Punavuoren arvoalueelle vuonna 1917 rakennetusta talosta yksion vuonna 2006, ja vuotta myöhemmi Kasslin ja  asunto-osakeyhtiö riitaantuivat.

Kasslin hävisi oikeudenkäynnin käräjäoikeudessa ja tuomittiin lehden mukaan maksamaan lähes 10.000 euroa vastapuolen oikeudenkäyntikuluja. Riidan tarkemmasta syystä lehti ei vielä kertonut. Diili-voittonsa myötä Kasslin on nyt kiinnitetty Hjallis Harkimon Hanko-projektin toimitusjohtajaksi.