Nicole Scherzingerillä huono hiuspäivä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Pussycat Dolls -tanssiryhmä on niittänyt menestystä ja saanut vuosien mittaan useita kappaleitaan hittilistoille. Parin vuoden suvantovaihe ei kuitenkaan masenna yhtyeeseen kuulunutta Nicole Scherzingeriä, sillä tämä luotsaa soolouraansa eteenpäin rohkein askelein.

Nyt Nicole on kuvattu sporttisessa lookissa, mutta hänen hiustyylinsä sai heti tyrmäävää kritiikkiä amerikkalaisilta viihdelehdiltä. Kerroimme aiemmin tänään kuinka Nicolen poikaystävä, formulakuski Lewis Hamilton, on haaveillut avioliitosta, mutta kuinka Nicole on kuitenkin kiistänyt pariskunnan hääsuunnitelmat. Hän kertoi Heat-lehden haastattelussa pariskunnan olevan tällä hetkellä tyytyväinen suhteen nykyiseen tilanteeseen, eikä tarvetta avioitumiselle vielä ole.

– Tuen häntä hänen urallaan ja tunnen suurta ylpeyttä hänestä ja hänen taidoistaan. Tulen olemaan aina hänen ykkösfaninsa. Lewis on myös paljon parempi kokki kuin minä. Yritin kerran grillata pihviä siskolleni ja se oli kamala kokemus. Pihvi oli jäässä, mutta myös palanut. Lewis ei olisi todellakaan niin surkea grillaaja, Scherzinger pohti Heat-lehden haastattelussa.(Kuva: BANG Showbiz)