Big Brother -voittajan exä Hymyssä: Pettämistä ja jättivelat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime sunnuntaina päättyi Suomessa Big Brother -realityohjelman kuluvan vuoden tuotantokausi, kun kisan voittajaksi kruunattiin aikaisemmaltakin kaudelta tuttu BB-kasvo Niko Nousiainen. Nyt Nikosta viime syksynä eronnut entinen avouoliso avautuu Hymy-lehdessä kokemuksistaan.

Hunks-tanssijanakin tunnettu Niko Nousiainen saa nyt lehdessä niskaansa kovia syytöksiä, jotka ovat yllättäviä miehen kilttiin maineeseen verrattuna. Kyseinen exä on trampoliinivoimistelun maajoukkuevalmentaja Noora Malmström, jonka mukaan Niko jäi kiinni pettämisestä ulkomaalaisen naisen kanssa. Lisäksi Noora väittää miehen olevan hänelle edelleen tuhansia euroja velkaa.

– Hän vannoi, ettei toisi yhteiseen kotiimme muita naisia, ennen kuin tavarani olisivat poissa. Sofian (Ruusila) hän sinne kuitenkin kuskasi, Noora kertoi Hymylle.

Niko ja espoolaista Bounce-voimisteluseuraa edustava Noora esittelivät aikanaan yhteisessä kodissaan asustavia monenkirjavia eläimiä mielellään myös lehdistössä. Seiska-lehti vahvisti pariskunnan eron viime vuoden syyskuussa. Tuolloin väitetystä pettämisestä ei kerrottu julkisuuteen.