Kayla Collinsista tuli brittirealityn vetonaula

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläisen I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here! -realitysarjan uusi kausi käynnistyi taannoin Australian viidakossa. Kilpailijoille tarjottiin ensimmäisessä jaksossa kengurulihaa, mikä ahdisti muutamaa julkkista todella paljon. Yksi sarjan kisailijoista on nyt noussut otsikoihin lähes päivittäin.

Mukana sarjassa ovat tällä kaudella muiden muassa entinen rokkarivaimo Britt Ekland, hiphop-artisti Aggro Santos, 50-vuotias koomikko Jenny Eclair ja 20-vuotias Playboy-malli Kayla Collins. Collins on kehuskellut varanneensa viidakkoon suuren kasan bikineitä ja uimapukuja, ja nyt hän onkin päässyt esittelemään itsensä todella paljastavassa uima-asussa.

Playboy-tähti suoritti vesitehtävää koomikko Jenny Eclairin kanssa, joka naureskeli tilanteen olevan irvokas. Parivaljakko seisoskeli vedessä ja taisteli muiden muassa leikkikrokotiilin kanssa, mutta Eclair ei suostunut paljastamaan jalkojaan Collinsin vieressä.

– Minulla on selluliittia ja olen vanha. Minulla on ylipainoa ja niskani ja käsivarteni näyttävät kamalilta. Kayla on nuori, hoikka ja kaunis nainen, joten miksi paljastaisin itseni täysin hänen vierellään? Kontrasti olisi karmea, joten mieluummin käytän edes shortseja vaikka ne kastuisivatkin, Jenny Eclair vitsaili ohjelmassa.