Ruma Betty -tuotantotiimi: ”Murhaaja ei ollut tähtemme!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihdemaailmassa on viime päivintä kohuttu mystisestä tapauksesta, jossa näyttelijä Michael Brea murhasi 55-vuotiaan äitinsä Yannick Brean julmalla tavalla käyttäen surmavälineenä metrin pituista miekkaa.

Miehestä on puhuttu viihdemedioissa ympäri maailmaa Ruma Betty -sarjan tähtenä, mutta nyt kyseisen sarjan ohjaaja Jim Nickas on suivaantunut uutisoinnista. Hän kertoi New York Post -lehdelle, että Brea ei koskaan ollut sarjassa varsinaisena näyttelijänä, vaan sen sijaan vain avustajana. Miehelle maksettiin palkkaa kymmenen dollaria tunnilta.

– Hän teki töitä kahtena päivänä kun kuvasimme neljännen tuotantokauden ensimmäistä jaksoa. Kyseiset kohtaukset kuvattiin Craftsteak-ravintolassa New Yorkin 10. avenuen ja 15. kadun kulmassa. Meillä oli siellä ensimmäisenä päivänä yhteensä 90 avustajaa ja toisena päivänä 70. Siksi on aika noloa että hänestä puhutaan Ruma Betty -tähtenä. Minä en ollut koskaan kuullutkaan hänestä, Jim Nickas kertoi lehdelle.