Ruotsissa kuohuu: Big Brotheriin haetaan sikailijoita – tatuoinnit kielletty

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -realityohjelman kuluvan vuoden tuotantokausi päättyi viime sunnuntaina, kun voiton vei BB-talossa yhteensä eri kerroilla jo ennätysmäiset 160 päivää viettänyt Niko Nousiainen. Ruotsissa tuotannon tilanne on hieman toinen.

Suomen Big Brotherin seuraavasta kaudesta ei ole vielä mitään tietoa, mutta jotkut fanit ovat jo ehtineet epäillä sarjan saavan meillä enää lainkaan jatkoa. Mikäli jatkoa on kuitenkin vielä tulossa, lienee ajankohta tuttuun tapaan ensi vuoden syksy. Länsinaapurissamme Ruotsissa asukashaku alkaa hiljalleen käynnistyä, mutta hakuehdot ovat aiheuttaneet hämmennystä jo etukäteen.

Markkinointi & Mainonta -lehti uutisoi tänään, että Ruotsin TV11-kanavalla ensi keväänä käynnistyvään Big Brother -ohjelmaan haetaan osallistujia, joilta odotetaan erityisesti provosointia, shokeeraamista ja kuohuttamista. Asiasta kertoi Ruotsissa Dagens Media. Lehden mukaan asukkailla tulee olla epätavallinen tausta, erikoisia fobioita ja kaiken lisäksi kyky aiheuttaa konflikteja. Esimerkiksi tribaalitatuointi on kuitenkin hylkäysperuste.