Suomeen kaksi maksukanavaa ilmaiseksi – ja vieläpä teräväpiirtona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaapelioperaattori DNA kertoo tarjoavansa antenniverkon asiakkailleen joulukuun ajan ilmaiseksi kaksi televisiokanavaa, jotka molemmat ovat kaiken lisäksi HD-tasoisia teräväpiirtokanavia. Kampanja alkaa tänään ja päättyy joulun välipäivinä 28. joulukuuta.

Yhtiön tiedotteen mukaan sen verkossa ilmaiseksi nähtävät kanavat ovat MTV HD ja Animal Planet HD, joiden katselu onnistuu nykyisillä teräväpiirtokuvan katseluun tarkoitetuilla päätelaitteilla. DNA:n antenniverkon näkyvyysalueella lähetysten seuraaminen edellyttää vain antenniverkon nykyisen DVB-T-standardin mukaista MPEG4-virittimellä varustettua teräväpiirtotelevisiota ja DNA:n lähettimeen suunnattua VHF-antennia.

Maksuttomia lähetyksiä näytetään heti joulukuun alusta alkaen pääkaupunkiseudun kunnissa, Itä-Uudellamaalla ja Lahden seudulla. Joulukuun alkuun mennessä valmistuneet lähettimet ovat Helsingin Oulunkylässä, Espoon Järvikylässä, Lahden Radiomäellä ja Valkeakosken Pispantallissa. Joulukuun aikana verkko laajenee edelleen, ja vuodenvaihteeseen mennessä se kattaa noin 2 miljoonaa suomalaista. Tarkemmat tiedot verkosta osoitteessa www.dna.fi.